Menu dla pacjentów – Dobry posiłek w szpitalu
Uprzejmie informujemy, że Szpital św. Łukasza w Bolesławcu przystąpił do programu pilotażowego „Dobry posiłek w szpitalu” wprowadzonego przez Rozporządzenie Ministra Zdrowia z dnia 25 września 2023 r. dotyczącego edukacji żywieniowej oraz poprawy jakości żywienia w szpitalach.
Archiwum posiłków:
- 2023 archiwum
- 2024 archiwum
- Menu dla pacjentów 01.01.- 10.01.2025 link do menu
- Menu dla pacjentów 11.01.- 20.01.2025 link do menu
- Menu dla pacjentów 21.01.-30.01.2025 link do menu
- Menu dla pacjentów 31.01.-09.02.2025 link do menu
- Menu dla pacjentów 10.01.-19.02.2025 link do menu
- Menu dla pacjentów 20.02.- 1.03.2025 link do menu
- Menu dla pacjentów 02.03.- 11.03.2025 link do menu
- Menu dla pacjentów 12.03.- 21.03.2025 link do menu
- Menu dla pacjentów 22.03.- 31.03.2025 link do menu
- Menu dla pacjentów 01.04. – 10.04.2025 link do menu
- Menu dla pacjentów 11.04. – 20.04.2025 link do menu
- Menu dla pacjentów 21.04. – 30.04.2025 link do menu
- Menu dla pacjentów 1.05. – 10.05.2025 link do menu
- Menu dla pacjentów 11.05. – 20.05.2025 link do menu
- Menu dla pacjentów 21.05. – 30.05.2025 link do menu
- Menu dla pacjentów 31.05. – 9.06.2025 link do menu
- Menu dla pacjentów 10.06. – 19.06.2025 link do menu
ROZPORZĄDZENIA PARLAMENTU EUROPEJSKIEGO I RADY (UE) NR 1169/2011
SUBSTANCJE LUB PRODUKTY POWODUJĄCE ALERGIE LUB REAKCJE NIETOLERANCJI link do alergenów